Tuesday, June 29, 2010

Award untuk mereka

Award ni saya hadiahkan untuk otai-otai yang memang terror dalam cooking dan baking. :D mana-mana resepi yang saya copy n paste tu dan mungkin ada antaranya saya dah try dan akan try..harap halalkan kan yer :)

So sudi-sudilah terima penghargaan ini...sebab anda semua adalah inspirasi saya, maka terciptalah blog yang tak sepertinya ini... :D


Izah muffin lover

Hana's Family

CupcakesChek

Lestari Kehidupanku...Azita Zain

Warna-warna Duniaku

Wanieyra

Blog Citrasawan

Nshafea Duniaku

My Small Kitchen

Treat & Trick

Secubit Garam

Dapur Tanpa Sempadan

Resepi sumbanganku

Sumber Inspirasiku

Kek Warisan Bonda

5 comments:

  1. terima kasih kak sudi kasi award..saya datang amik ni

    ReplyDelete
  2. tima kasih sudi bg award nih.. blog nih pong apa kurangnya.. sgt menarik! thanx again yer...

    ReplyDelete
  3. Salam Dear, thanks sudi bagi award, kak pun masih belajar jugak, harap kita sama2 boleh kongsi ilmu memasak ni ya...

    http://treatntrick.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. izah~ sama2 izah :)

    hana ~ sama2...hana pun teruskan berkarya dan memasak ye!

    Palatable~ sama-sama kak..sebagai tanda penghargaan kepada yang gemar memasak :)

    ReplyDelete
  5. salam dear...k.ita dh amik award tu. thank you very2 much!!!

    ReplyDelete