Friday, July 16, 2010

Resipi Citarasawan yang pelbagai



Salam...Kali ni saya nak promote satu blog laman resepi yang saya rasa begitu berinformasi penuh dengan resepi dan tips.Banyak betul resepi dalam tu.Pendek kata, MACAM-MACAM ADA!..hehe...empunya blog ni ialah Kak Wan.Kak wan yang tak kedekut ilmu.Segala pertanyaan yang pernah saya tanya pasti dijawabnya.Almaklumlah saya ni baru-baru nak belajar.Terutama sekali cara nak buat cheese cake yang cantik dan menyelerakan seperti di blog Kak Wan tu.Sebab saya penggemar cheese cake tau.
Apapun, all the best untuk Kak wan...semoga sukses selalu.Terima kasih di atas pelbagai resepi dan tips yang menarik tu.


“Apabila mati anak Adam, maka telah terputuslah amalannya melainkan 3 perkara ; Sedekah Jariah, atau Ilmu yang bermanfaat, atau Anak soleh yang mendo’akan keatasnya” [Hadith diriwayatkan oleh Muslim, Abu Daud, Tirmudzi, al-Nasaa'i, dan al-Bukhari].

No comments:

Post a Comment