Saturday, August 14, 2010

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa semua!

Opps! agak terlewat nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua...masih belum terlewat lagi kan...:D Kitchen Therapy saya lama dah tak berasap.Memang ada buat cooking dan baking, cuma tak da masa nak snap gambo.Apapun , bulan Ramadhan ni, memang nak try banyak resepi yang best-best sempena Ramadhan.Tu lah kekadang saya dok skodeng kat dapur kalian semua..hehe..mohon izin try resepi ye :D

Jadi, sekali lagi saya ucapkan selamat berpuasa dan salam Ramadhan! :) semoga amalan kita diterima dan bersama-samalah kita meraih keberkatan Ramadhan.


2 comments:

  1. Assalamualaikum MKT....

    Selamat Berpuasa juga yer...jgn jemu2 juga entry kan recipe yer....

    :)

    ReplyDelete
  2. w'ssalam wbt..

    terima kasih sbb singgah....salam aidilfitri utk ayu sekeluarga :)

    ReplyDelete